نتایج جستجو برای عبارت :

لواشک آلبالو

لواشک آلبالو، زرشک و انار 
لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند.
ترکیبی از آلبالو، زرشک و انار، لواشک فوق العاده‌ای به شما می‌دهد. کسانی که دوست دارند معده شان سوراخ شود یا معده قوی دار
لواشک خانگیلواشک آلو خانگی طعم ترش و دوست داشتنی
گاهی اوقات پدر و مادر ها به هیچ عنوان راضی نیستند که لواشک را جزو تنقلات و خوراکی های فرزندشان قرار دهند ، زیرا ناسلام می باشد بدین ترتیب خیلی بهتر است که لواشک خانگی درست شود و با اطمینان کامل از سالم بودن آن به فرزندان داده شود.
 
فقط با آلو و مقداری نمک می تواند یک لواشک خانگی خوش طعم درست نمایید.
مواد اولیه مورد نیاز برای لواشک آلو
آلو:3 کیلو
نمک:به مقدار لازم

لواشک آلو
ادامه مطلب
طرز تهیه لواشک هلو
لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند. تابستان بهترین فصل برای درست کردن لواشک خانگی است چرا که هم میوه‌های متنوع وجود دارد و هم گرما و نور آفتاب کمک می‌کند برای آماده
مواد لازم:
آلبالو: ۱ کیلوگرم
شکر: ۲کیلوگرم
آب: ۱ لیوان
وانیل: یک قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
آلبالو‌ها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته‌های آلبالو را هم جدا کنید برای جدا کردن هسته‌ها هم میتوانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا میشود.
ادامه مطلب
 
طرز تهیه لواشک آلو
لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند. تابستان بهترین فصل برای درست کردن لواشک خانگی است چرا که هم میوه‌های متنوع وجود دارد و هم گرما و نور آفتاب کمک می‌کند برای آما
کم‌تر کسی را می‌شود پیدا کرد که لواشک دوست نداشته باشد و انواع برند لواشک‌های موجود در بازار را امتحان نکرده باشد. از لواشک‌های خانگی گرفته تا لواشک‌های بازاری. تنقلاتی که هرجا هوس خوردن آن را داشته باشیم به راحتی می‌توانیم آن را تهیه کنیم. طعم لواشک‌های خانگی اما هیچ‌وقت به پای دیگر لواشک‌ها نمی‌رسد. طعی که از دوران کودکی‌مان زیر دندان مانده و تصویر سینی‌های گرد در بالا پشت بام خانه‌ها و ناخونک‌زدن به آن از ذهنمان پاک نمی‌شود. لوا
کنترل چند بیماری با شربت آلبالو
مجله زیبا - خیلی از بیماری ها را می توانیم با طب سنتی و با تغذیه درست کنترل و درمان کنیم . در اینجا می خواهیم درباره خواص شربت آلبالو و روش تهیه شربت آلبالو با شما صحبت کنیم . شربت آلبالو برای بیماری های دیابت،فشارخون،چربی خون بسیار مفید است
به ادامه بروید
ادامه مطلب
به گزارش گروه شهر زعفران،  برای  آموزش پخت یک ته چین خوشمزه  آلبالو پلو  با ما همراه باشید. در این مقاله به صورت کامل طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو را با شما به اشتراک می گذاریم.
 
موادلازم ته چین قالبی آلبالو پلو
برنج
۳ پیمانه و نیم
تخم‌مرغ ۳ عدد
ماست چکیده ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری
شکر
۴ قاشق سوپخوری
آلبالو ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و فلفل و روغن و زعفران به مقدار لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه مربا آلبالو خانگی بدون شکرک و کپک
تابستان، فصل میوه‌های خوشمزه است. شما در این فصل می توانید با میوه های خوشمزه، مربا درست کنید. یکی از مرباهای محبوب که می توانید در منزل تهیه نمایید، مربای آلبالو است. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه مربا آلبالو خانگی بدون شکرک و کپک را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
مواد لازم برای آلبالو پلو

آلبالو بدون هسته  500 گرم
برنج  1 کیلو 
گوشت چرخکرده  500 گرم
شکر  500 گرم
پیاز متوسط  2 عدد
روغن مایع   1/2 پیمانه
کره 100 گرم
زعفران دم کرده   1قاشق سوپ خوری 
نمک ، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 
ادامه مطلب
بسم الله الرحمن الرحیم
دیروز  داشتم خیارشور درست میکردم
انجیرهایی که مامان برام خشک کرده بود رو تو یخچال میذاشتم
یاد شربت آلبالوی خونگی که خودم درست کرده بودم افتادم
مربای آلبالو و آلوی خونگیم...
لواشکای خونگی خوشمزه ام و گلدونام ...
برگه های زرد آلو...
لوبیا سبزا و سبزی های تو فریزر...
مواد قنادیم
بعد از من تو این خونه کی مواظبشون باشه و ازشون استفاده کنه؟
اگه خیارشور هارو به موقع برنداره له میشن
انجیرها و برگه ها و لواشک اگه استفاده نشن پروان
مربای آلبالو طرز تهیه آن و خاصیت درمانی آلبالو
مربای آلبالو طرز تهیه آن و نکات کلیدی,طرز تهیه مربای آلبالو ,مواد لازم برای مربای آلبالو ,خاصیت آلبالو و مزایای خوردن ,عسل و مربای آلبالو ,فصل آلبالو و طرز پخت مربای این میوه,جدیدترین روش تهیه مربای آلبالو در سال ۹۵
مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه کرد. از خوشمزه ترین و عالی ترین مرباها
آلبالو پلو یکی از غذاهای پلویی ایرانی است که طرفداران خاص خودش را
دارد. آلبالو پلو یکی از معروف ترین غذاهای شهر شیراز است که با شروع فصل
تابستان و آمدن آلبالو به بازار تهیه می شود. آلبالو پلو را می توان
با توجه به ذائقه خود با گوشت چرخ کرده قلقلی یا گوشت مرغ تهیه کرد. با
مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر آلبالو پلو
تهیه نمایید.

مواد لازم آلبالو پلو

آلبالو    ۵۰۰ گرم
برنج    ۴ پیمانه
شکر    ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده    ۳۰۰
شاید برایتان سوال ایجاد شود که ترشی آلبالو با چه سرکه ای درست می‌شود. انتخاب نوع سرکه برای این ترشی به ذائقه خودتان بستگی دارد. اگر دوست دارید طعم سرکه تند و تیزتر باشد، می‌توانید از سرکه قرمز استفاده کنید. در غیر این صورت تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید روش بهتری است. ترشی آلبالو علاوه بر سرکه انگور با سرکه سیب هم محبوب است.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم آلبالو
سرکه سفید یا قرمز به مقدار لازم
3 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
 
طرز تهیه ترشی آلبا
بچه که بودم عاشق این فصل بودم ، آلو ها میرسیدن و مامانی برام لواشک میپخت ...کل روز کارم این بود که بیوفتم دنبال آفتاب و لواشک های عزیزمو ببرم زیر آفتاب که زودتر خشک بشن . هنوز رنگ قرمز و طعم ترش شون یادمه ...مامانم اما هیچوقت اهل این کارا نبود ، خیلی افاده ای و ناز نازو بود . همیشه میگفت وای من خسته میشم ، وای من جون ندارم ، اصلا به من چه و ... . من اما عاشق این بودم که پا به پای مامانی لواشک و رب آلو بپزم ، برم باغ میوه و گل گاوزبون بچینم و سیب و زردآلو
 
شربت آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع شربت است که معمولا در ابتدای فصل تابستان تهیه می شود.
مواد لازم
1 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
دستور العمل‌
روش اول طرز تهیه شربت آلبالو
آلبالو را بشویید و دم و هسته آن را بگیرید.
نیمی از شکر را روی آلبالو بپاشید.
هم بزنید و بگذارید یک شبانه روز بماند.
اول صبح، یک لیتر آب را گرم کنید و همین که به جوش آمد آتش را خاموش کنید تا آب از جوش بیفتد، سپس آن را روی آلبالو بریزید.
نزدیک ظهر شربت را از پارچه و صافی بگذ
مربا  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد
 مربا آلبالو
مربای گل رز
مربای به
1-چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟
مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای
مارمالد چیست؟؟
مارمالاد نوعی مربای ژله مانند تلخ وشیرین است که به ویژه درانگلستان سرسفره صبحانه بانان وکره یاخامه خورده می شود. این مرباازآب وپوست مرکبات درست می شود. درست کردن آن قدری وقت می گیرد، ولی آسان وبسیارباصرفه است.بیشترعطروتلخی مارمالاد ازرویه رنگی پوست میوه است. برای گرفتن تلخی این رویه می توان آن رابایکی دوآب جوشاند وسپس دردیگ مارمالاد ریخت؛ ولی توجه داشته باشید که مارمالاد بدون تلخی ماند زندگی پادشاهان قصه هاپرشیرین وملال
ترشی آلبالو
ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوشمزه و فصلی مخصوص تابستان است که برخی از کدبانوهای آینده نگر ایرانی، تابستان این ترشی خوشمزه را تهیه می کنند و در فصل 
زمستان و شب یلدا از این ترشی رونمایی می کنند و از اعضای خانواده و میهمانهای ویژه دل می برند.
دوستان عزیز با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی آلبالو را به شما آموزش دهیم.

ادامه مطلب
 
 
 
شما می توانید با خیال راحت ترشک را در خانه آماده کنید و بدون هیچ مواد افزودنی و رنگ خوراکی.
 
عزیزان میوه های خشکی که استفاده می کنید را می توانید بنا به ذائقه ی خانواده تان تغییر بدهید. هیچ محدودیتی ندارد من داخل فریزر گشتم و هر چی پیدا کردم از هر کدام مقداری زدم.
 
مواد لازم برای تهیه ترشک :
آلو جنگلی
 سیب خشک
زرشک 
آلبالو خشکه 
برگ قیسی خشک شده
لواشک میوه های مختلف
رب انار
دانه های انار
 
طرز تهیه ترشک :
آلو سیاه را با آب خیلی روی گاز بگذا
کسی چه می داند؟ اصلا مقصودتان چیست که آدم آخرش می میرد؟شاید انسان صد حس داشته باشد که در موقع مرگ، فقط پنج حس آشنا و معروفش از بین برود و نود و پنج حس دیگرش زنده بماند ..._________________چخوف، باغ آلبالو را سال ۱۹۰۳ نوشت، در گیر و دار بحبوحه ی مبارزات طبقاتی و سیاسی روسیه ی تزاری. در ژانویه ی ۱۹۰۴ در تئاتر هنری مسکو به روی صحنه آمد و در ماه ژانویه ی همان سال، چخوف با بیماری مهلک و خانمان سوز سِل، زندگی و نمایش را بدرود گفت. باغ آلبالو آخرین و تخیل برانگی
مربای البالو
 
 
 
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو به شرح زیر است:
آلبالو: 1 کیلو شکر: 1/5 کیلو آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری وانیل: در صورت تمایلتهیه مربای آلبالومربای آلبالو را نیز مانند مربای توت فرنگی آماده می کنیم فقط برای هر یک کیلو آلبالو تقریباً 5/1 کیلو شکر لازم است به شرط آنکه آلبالوی خراب نداشته باشد. ابتدا آلبالوها را شسته و تمیز می کنیم.بعد یک ظرف پیرکس آماده کرده و هسته آلبالو را از آن خارج کرده داخل ظرف می ریزیم (یا با هسته گیر یا اینکه آل
آلبالو
 
 
 
آلبالو با نام علمی Prunus cerasus گونه ای از جنس Prunus و متعلق به خانواده ی گلسرخیان است. این گیاه، بومی کوه های قفقاز است و احتمال دارد بذر آن را پرندگان به دیگر نقاط دنیا از جمله اروپا برده باشند. برخی هم اعتقاد دارند، آلبالو بومی مناطقی در شرق اروپا است. پایه های بذری نوع گیزلا و مازارد جنس Prunus به طور گسترده در سراسر اروپا و شمال آمریکا گسترده شده اند. آلبالو بسیار محبوب ایرانیان  بود  و نخستین بار رومی ها این میوه را مدتی پیش از قرن نخس
اگر شما از کسانی هستید که آلوی قطره طلا را تهیه کرده اید و مقداری از آنها در یخچال منزل مانده و شما قصد سفر دارید و فکر می کنید بعد از برگشتن آلوها خراب می شوند ، قبل از رفتن آنها را به آلو بخارایی با کیفیت عالی تبدیل کنید .
 
 
ادامه مطلب
آلبالو نام درخت و میوه‌ای است. میوه آن ترش مزه و سرخ رنگ است. بلندی درخت آن ۳ تا ۱۰ متر است. صد گرم آلبالو ۱۶ گرم مواد قندی، ۰/۸۵ گرم پروتئین و ۸/۶ کالری دارد. به علاوه صد گرم آن حدود ۵۰ میلی‌گرم کلسیم، ۲۰ میلی‌گرم فسفر، ۱ میلی‌گرم آهن، ۴۰۰ واحد بین‌المللی ویتامین آ، ۰/۱۴ میلی‌گرم تیامین، ۰/۱۲ میلی‌گرم ریبوفلاوین، ۵ میلی‌گرم ویتامین C و نیز مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، روی و املاح دیگر دارد.
 
برای آلبالو خواص زیادی ذکر کرده‌اند که از ج
یه مقداری فکر کردم که این پست مربوط به کدوم وبلاگه و به این نتیجه رسیدم که چون ربطی به کیک و شیرینی نداره و تازه تو این وبلاگ ممکنه افراد بیشتری ببینن و دلشون آب بشه!! () پس باید بذارمش همینجا
این شما و این هم


لواشک آلو، دستپخت تسنیم :)

اینم بعد از اینکه روشو پلاستیک کشیدم و برش زدم و یکیشو لول کردم و هنوز نخوردم :)
از اونجایی که لواشک خیلی راحت درست میشه، حتی با وجود اینکه شیفته!ی لواشک نیستم، تصمیم گرفتم از این به بعد هی درست کنم :) بچه‌ها کدوم
یه جای سرسبز.خیلی سرسبز. 
پر از درخت. درخت سیب و آلبالو.
 یه حوض. یه حوض با فواره. 
که ده یازده تا ماهی قزل آلای درشت داره.
یه صندلی کنارش. لم دادی روی این صندلی. پاهاتو گذاشتی لب حوض. سرت بالاست... به حرکت سایه ی آب حوض روی برگای درخت بالا سرت نگا میکنی. هی نگا میکنی.
بلند میشی یه لیوان برمیداری برای خودت آلبالو میچینی. آلبالو با شاخه و برگ... میندازی توی لیوانت. وقتی لیوانت پر شد میری اب یخخخخخ میریزی توی لیوانت...خوب میشوری آلبالو ها رو... ولی دلت نم
ترکه های درخت آلبالو : تا حالا از جنگ در کردستان چیزی شنیدی؟ بیا مفصل بخوان!
 
ترکه های درخت آلبالو، عصر داستان
معرفی:
این کتاب درباره ی یک معجزه ی واقعی است. کتابی درباره ی وضعیت خاص کردستان. وقتی این داستان را می خوانید متوجه می شوید که شرایط جغرافیایی و اقلیمی کردستان به شکلی بوده که دموکرات ها و کموله ها غلبۀ کامل بر منطقه داشته و آزادسازی آن فقط می تواند یک معجزه باشد.اگر برای تربیت فرزندت از خدا کمک بخواهی حتی وسط فساد و بی دینی هم که باشد
آشپز ما انواع و اقسام دمنوشها رو بلده دوتاشو به من گفت
یکی دمنوش آلبالو آلبالو رو تو آب سرد میریزیم با کمی هم برگ نعنا میذاریم بجوشه دمنوش فوق العاده ای میشه
یکی هم آب یک عدد لیمو رو بچکونیم تو قوری مخصوص دمنوش با نعنا بذاریم بجوشه اونم میگه خیلی خوشمزه میشه باید امتحانش کنم
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل‌
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.
ادامه مطلب
فروش ویژه هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff




هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff، قابل استفاده برای مصارف خانگی، مربا، کمپوت، ترشی، کیک و ... هسته گیری سریع بدون دخالت دست و کاملا بهداشتی. مناسب برای آلبالو، گیلاس، خرما، زیتون و ...
هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff نوعی ابزار کاربردی در آشپزخانه است که به کمک بانوان آمده است تا بوسیله آن بتوانند به طور کاملا حرفه ای و در کوتاه ترین زمان ممکن آلبالو، گیلاس، زیتون، خرما و سایر میوه های مشابه را از هسته جدا کنند و
مربای آلبالو یکی از محبوب‌ترین مرباهای ایرانی است که طعم و رنگ بی‌نظیری دارد.
باز هم فصل آلبالو و خوش‌مزه‌های آلبالویی شد؛ مربای آلبالو، شربت آلبالو، لواشک آلبالو، آلبالو پلو و آلبالو خشکه. حتی خود آلبالو هم به تنهایی با کمی نمک، یک ترکیب فوق‎العاده است. مربای آلبالو هم از قدیم در سفره‌های ایرانی جای خاص خود را دارد و کمتر کسی پیدا می‌شود که این مربای خوش‌طعم و خوش‌رنگ را دوست نداشته باشد.
مواد لازم: 
آلبالو: یک کیلو
شکر: یک کیلو و نی
بالاخره تموم شد. زمانش انگار از پاک کردن ده کیلو آلبالو واسه مربا بیشتر طول کشید :دی. یعنی مخم داره میترکه اصلا در خودم نمیبینم دوباره بخونم اصلا هرچی شد (الکی) برم حموم بعدش بخوابم تا ساعت چهارو پنج بعد بیدار بشمو مرور کنم. شایدم نخوابم اسنرس دارم نمیدونم نه میخوابم که صبح زود بیدار بشم اینجوری بهتره. مخم نمیکشه به چیز دیگه فکر کنم از خود صبح سرم تو زبان بود. تو عمرم اینقدر زبان نخونده بودم فکر کنم. خلاصه که همین. دنیا هنوز قشنگیاشو داره. من بر
 
مربای آلبالو یک مربای خوش طعم و ساده است که شما می‌توانید با استفاده از آن، صبحانه و دسرهای خود را لذیذتر کنید. درست کردن این مربا کار بسیار آسانی است و شما می‌توانید با اضافه کردن کمی شکر به آن، طعم ترش آلبالو را روی نان تست صبحانه و یا دسر میوه‌ای خود لذتبخش‌تر کنید.
مواد لازم
1 کیلوگرم شکر
1 کیلوگرم آلبالو
دستور العمل‌
در ابتدا آلبالوها را زیر شیر آب خوب بشویید. قبل از هر کاری باید هرگونه گرد و خاک و میکروب را از سطح آلبالوها پاک کنید
صبح بیمارستان بودم تا ظهر...
ظهر اومدم یه تکه ماهی انداختم برای نهارم و همزمان برای شام کشیک فردا شبم شروع کردم کشک بادمجان درست کردن...
یه کم درس خوندم...
یه چرت زدم... 
رفتم کلاس سه تار...
اون سوتی عظیم رو دادم...
برگشتم لباسهای کثیف رو جمع کردم ، شستم ، پهن کردم...
شال قرمز رنگ و مانتوی آبی طرح دارم رو پوشیدم و دو ساعت با دوستم بی وقفه رفتیم پیاده روی و یه بستنی زدیم بر بدن و برگشتم...
تند تند برای نهار فردام خوراک کاری درست کردم...
حمام کردم...
لاک زدم ..
فروش انواع لواشک های مارک دار و بدون مارک در انواع بسته بندی ها با بهترین قیمت
فروش لواشک های طبیعی و سنتی در بسته بندی های مختلف و با قیمت مناسب
در انواع رنگ ها و  طعم های میوه ای و ... با بهترین کیفیت و قیمت
تولید لواشک های با کیفیت در بسته بندی های متنوع و با رعایت اصول بهداشتی
عرضه و توزیع انواع لواشک ها در طرح ها و رنگ های مختلف در بازار
ارسال به تمام نقاط کشور
و....
تلفن تماس : 09143929100
آدرس اینستاگرام:  asgharsalimi454@
            
محققان به این نتیجه رسیدند، افرادی که این آبمیوه را مصرف کردند، در عملکرد شناختی خود بهتر شدند که علت آن هم ممکن است به دلیل وجود ترکیبات فعال زیستی باشد که در آلبالو موجود هستند.
محققان دانشگاه دلاویر آمریکا در این پروژه ۳۴ داوطلب سالم که ۶۵ تا ۷۳ سال سن داشتند را انتخاب کردند. این افراد به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه به مدت ۱۲ هفته، روزانه ۴۸۰ میلی‌لیتر آب آلبالو مصرف کردند. نیمی از آبمیوه در صبح و نیمی دیگر به هنگام عصر.
با مامان امروز رفتیم مغازه موبایل فروشیِ،پسرِ دوست مامانم.بنده خدا علامت تعجب بودمامانم با مامانِ ایشون همیشه رفت و آمد دارن 
هر بار مامانم از خونشون میامد کلی پفک و چیپس و لواشک برام میاورد و می گفت اینا رو مجتبی برای تو داده. برا خودش خریده بود گفت اینا رو برای تو بیارم 
.البته آقا مجتبی هیچ وقت منو ندیده بود
امروز برای اولین بار منو دید.فکر کنم همیشه فکر میکرده من کوچولو هستم
دفعه بعد از چیپس و پفک و لواشک هم خبری نیست
+با اینکه باتری جدید
تمام روز آلبالو خوردم. صبح، ظهر، شب. من متمایل به افراطم، افراط تا جایی که زخم بشه. هیچوقت از آلبالو خوشم نیومده و حالا بیشتر از قبل ازش متنفرم. برای کسی که همیشه فشار خون و قندش پایینه، آلبالو شبیه به تیر خلاص می‌مونه. خوابیده بودیم و هسته‌ها رو به سمت بالا تف می‌کردیم و بعد می‌اومد توی صورت خودمون. یعنی اگر این می‌شد، امتیاز داشت. البته آخرهاش فقط تف می‌کردیم به بالا. در واقع به خودمون و دیگری تف می‌کردیم. همون تف سر بالا‌. من یک ساعت تلاش
میوه‌ها مواد شیمیایی زیادی دارند که می‌توانند در ساختار و مقدار متفاوت باشند.مواد شیمیایی میوه می‌توانند شامل آب، کربو هیدرات‌ها، چربی‌ها، پروتئین‌ها، و دیگر میوه‌های نسبتا کم محتوا شامل مواد آلی و غیر آلی مختلف باشند. The ترکیبات میوه آب هستند.لواشک ها بسته به عادات غذایی مردم مناطق مختلف و ملیت‌های مختلف، فرمول‌های و ویژگی‌های متفاوتی دارند. این محصول به خاطر استفاده از افزودنی‌های متفاوت، نوع میوه مورد استفاده در روش‌های تولی
"شمس تبریزی گوید: اگر سخنی را شنیدید و به دلتان نشست، بدانید که آن سخن حق است و به دنبال آن بروید، پس بر این باور باشیم که: متبرکند انسان های اندک شماری که پیوسته در روح دیگران جاری هستند و آدمی را از روزمرگی به روز سبزی می برند. - شمس تبریزی
تو دو تن هستی، یکی بیدار در ظلمت و دیگری، خفته در نور!  یادمان نرود، در دفتر دیکته فردایمان بنویسیم: باید انسان بودن، پاک بودن ،مسئول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن وظیفه نباشد، بلکه صفت آدمی باشد!"
برگ
هسته‌گیر آلبالو ستین
128,000تومان 110,000تومان
 
هسته‌گیر آلبالو ستین یکی از جدیدترین دستگاه‌های هسته‌گیر آلبالو بوده که ساخت ایران و دارای استانداردهای لازم است و از بهترین مواد اولیه ساخته شده است.
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.  
 
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.  
برای بانوان کدبانو و خانه دار مشکلی بزرگ در تهیه مربا یا شربت آلبالو وجود دارد و آن هم گرفتن هسته‌های سمج آلبالوهاست. هسته گیری آلبالو با دست، کار مشکلی است و باعث م
هسته‌گیر آلبالو ستین
128,000تومان 110,000تومان
 
هسته‌گیر آلبالو ستین یکی از جدیدترین دستگاه‌های هسته‌گیر آلبالو بوده که ساخت ایران و دارای استانداردهای لازم است و از بهترین مواد اولیه ساخته شده است.
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.  
 
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.  
برای بانوان کدبانو و خانه دار مشکلی بزرگ در تهیه مربا یا شربت آلبالو وجود دارد و آن هم گرفتن هسته‌های سمج آلبالوهاست. هسته گیری آلبالو با دست، کار مشکلی است و باعث م
دیشب خواب می‌دیدم از یه کوچه رد میشم، دو طرف کوچه درختای زردآلو ردیفن، انقد زردآلو دارن که شاخه هاشون رو زمین رسیده. همه هم زردآلوهایی که یه سرخی روشونه از بس رسیده‌ن و یکم شفاف شده پوستشون چون نزدیکه که از رسیدگی له بشن. منم تو خواب با خودم گفتم اولاً که چون تو کوچه‌س حلاله، بعدم درسته من روزه‌ام ولی الانکه خوابم، تو خواب چیزی بخورم اشکال نداره. دیگه همینجور که رد می‌شدم مشتامو پر از زردآلو می‌کردم و می‌خوردم. هنوزم مزه‌شون زیر زبونمه ..
آلو بخارا خشکپاک مقدار 300 گرم 
 
برند : KhoshkPak
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
نقد و بررسی تخصصی
شرکت «آذر میشو خشکپاک» که محصولات خود را با نام تجاری «خشکپاک» تولید و عرضه کرده، از حدود 25 سال پیش شروع به کار کرده است و یکی از برند‌های مطرح در صنعت بسته‌بندی خشکبار و حبوبات به‌شمار می‌رود. این شرکت علاوه‌بر آجیل، حبوبات و انواع خشکبار در زمینه‌ی تولید انبوه آلبالو خشک و تولید لواشک هم فعالیت دارد و محصولات آن به بازارهای خارجی هم
یکی از دخترهای گروهشون پاکستانی هست! میگه یه جوری حرف می زنه هر کی ندونه فکر میکنه از ناف اروپا اومده اینجا!! 
و من به این فکر میکنم که مگه خود تو از کدوم کشور اومدی؟ :(

خیلی بیشتر از اینکه بشه تصور کرد این طرز نگاه آزارم میده! و قسمت بدتر ماجرا اینجاست که گاهی می تونم مچ خودم رو بخاطر این نگاه بگیرم :(

وقتی به دوستان شرقی م نگاه میکنم که تمدن 6000 ساله دارند و همه چیزهایی که ما تو فرهنگ مون داریم و بهش می نازیم رو،  معادلش و حتی بهتر و عمیق ترش رو دا
 
اولین مربای آلبالوی عمرم :دی 
این اولین مربایی آلبالویی است که تونستم بپزم و تهیه کنم !
البته اینم بگم که متاسفانه نه اونقدر متاسفانه ولی خب بدلیل وجود دخالت های آشپز گونه برادر گرامی :|
شیرینی مربا یه کوچولو به دل من نیست :|:)) (همون داستان آشپز که دو تا شد و اینا ) 
یادمه مادرم وقتی آلبالو تهیه میکرد به یک کیلو دو کیلو راضی نمیشد ۴ _۵ کیلو مربا آلبالو می پخت !
یادش بخیر  ما هم می اومدیم کمکشون (تو هسته گرفتن ) .
یادمه بین همسایه و دوست و آشنا گاهی (
من آدم قسمت کردن خوراکی‌هام با دیگران نیستم. انسان و حیوان فرقی نمی‌کند. من دوست دارم هر چی می‌خورم فقط خودم بخورم و هر کی هوس کرده برود مثل من زحمت بکشد و پیدا کند. خب مهم نیست این خودخواهی من از کجا سرچشمه می‌گیرد. حوصله جنگیدن با این یکی رفتار و تغییر را هم ندارم. مثل این بچه‌هایی که والدین چپ و راست بهشان گیر داده و سرخورده شده‌اند، منِ منم از این همه گیری که هر روز بهش می‌دهم خسته است! درمان افسردگی، شکستن الگوهای اعتیاد به عشق، چالش‌ه
روز پنجشنبه با ده کیلو آلبالو شروع شد. من کمک کردم تا الان اما دیگه بسه گفتم برسم به کارم. نمیدونم زبانو از کجا شروع کنم. استرس امتحانشو دارم همینم باعث میشه قفل کنه مغزم. از آخر شروع میکنم به اول چون اخریاش سخت تر از اولشه. استرس اونجایی از امتحانو دارم که باید گوش بدی علامت بزنی اگه نشنوی دیگه تکرار نمیشه :( 
به نظرت نمرم چند میشه؟ هووف نباید به این چیزا فکر کنم اما دست خودم نیست. فکر میکنم از پسش بر بیام با این که اعتماد بنفسم صفره. ولی باید تم
درست کردن لواشک با میوه های بهاری اصلا سخت نیست و هر کسی با هر میزان بهره از دانش آشپزی می‌تواند آن را درست کند. فقط کافی ست که آن‌ ها را بطور کامل پوره کنید تا صاف و یک دست شود که برای اینکار نیازمند مخلوط کن یا غذا ساز هستید. سایر مراحل هم آسان است.

درست کردن لواشک سیب
مواد لازم
سیب خرد شده: ۸ پیمانهسرکه سیب: ۱ پیمانهدارچین: ۱/۲ قاشق چایخوریطرز تهیه:
۱. فر را تا ۱۷۰ درجه فارنهایت (۷۶ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک سینی فر را با یک لایه سلیکونی یا صفحه
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
لواشک های میوه ای که اتفاقا بدمزه هم هستند اتفاقا گران هم شده اند اما من هنوز از آنها خریداری کرده و فحش داده و میخورم. شاید هم خورده و فحش داده و خریده ام. شاید هم فحش داده و نخریده ام. تنها با چشمانی حسرت بار رد شده و به خود دلداری داده ام که در هر صورت بدمزه است. 
        ترش هلی جه چِتی لواشک  دِرست هاکنیم
هلی ره بَشورین و دَکِنین لَوه‌ی دِله، دِتا لیوان او و اَتی نمک به وه اضافه هاکِنین.
بعد از اینکه قسمت گوشتی و تیم هِئی‌جه جدا بَینه وِره صافی دِله که وِنه زیر لَوه بِشتِنی دَشِندین کف دست جه مواد ره فشار هادین تا اوی مواد بِریم بِئه و لَوه‌ی دِله جمع بَوّه.
اتّا سینی بَیّرین وِنه دِله ره با رِغون چرب هاکِنین. مایع لَوه ره سینی دِله پَهن هاکِنین جوری که زیاد کِلِفت نَوّه.
آخِر سر هم سینی ره آفتاب دِ
صبح با ورودم به کلاس فهمیدم همون کاری که من کردم رو حتی بقیه همکلاسیام انجام ندادن و خوب، متهم شدم به خودشیرین کلاس :/ تا حالا تو زندگیم این لقبو نداشتم. کم کم داشتم حس می کردم تو مدرسه ایم که مربیم با گفتن من یه کلاس دیگه دارم به شدت فعال تر و خلاق ترند، تیر خلاص رو به من زد. نزدیک ظهر یکی از بچه ها یه عالمه لواشک از کیفش درآورد و گفت خودش درست کرده، به همه یه تیکه داد و روزمونو قشنگ کرد، من آلبالو برداشتم و به شدت خوشمزه بود...
تا رسیدم خونه لباسا
یک ﺿﺮﺏ ﺍﻟﻤﺜﻞ ﻨ ﻣﻪ :
ﺍﻪ ﻣ ﺧﻮﺍﻫ ﺴ ﺭﻭ ﻭﻋﺪﻩ ﺳﺮ ﻨ ، ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﺎﻫ ﺑﺪﻩ 
ﻭﻟ ﺍﻪ ﻣ ﺧﻮﺍﻫ ﻋﻤﺮ ﺳﺮﺵ ﻨ ﺑﻬﺶ ﻣﺎﻫ ﺮ ﺎﺩ ﺑﺪﻩ ...
ﺿﺮﺏ ﺍﻟﻤﺜﻞ ﺍﺮﺍﻧ ﻣﻪ :
اﻪ ﻣ ﺧﻮﺍ ﺴ ﺭﻭ ﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺳﺮ ﻨ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﺯﺩ ﺎﺩ ﺑﺪﻩ 
ﺍﻪ ﻣ ﺧﻮﺍﻫ هفت جد و آبادشو ﺳﺮ ﻨ، ﺑﻬﺶ ﺭﺍ ﺑﺪﻩ
.........
فرهنگ لغت مامانم : 
این آشغالا که میمالی به خودت = لوازم آرایش.
 این آشغال که شب و روز دستته = گوشیم . 
 این آشغال که همش سرت توشه = لب تاپ.
 این آشغالا که میخوری = قره قر
داستان از مجلس عروسی مرجان (مونا احمدی) آغاز می‌شود. در میانه‌های عروسی مأموران برای دستگیری داماد خلافکار (سروش صحت)وارد می‌شوند و میهمانان هم فرار می‌کنند. در این میان ریختن آب آلبالو روی پیراهن داوود گرامی (ساعد سهیلی) باعث می‌شود تا دوست داوود, مجید (علی صادقی)که خیال می‌کند او تیر خورده لباس‌های او را در بیاورد و او را به داخل اتاق ببرد آیدا صوفی (هستی مهدوی فر) هم تصادفاً به همان اتاق می‌رود و یک مأمور آن‌ها را باهم می‌بیند مرجان در
تشویق چیست؟
جداسازی لواشک از ظرف چه فلزی چه لاستیکی و چه نایلون کار خسته کننده ای است سال ها پیش یک بار با اکراه قبول کردم اما بعد از اتمام کار مرحومه همسرم تا دید لواشک را با ذوق بلند کرد و گفت ماشاء الله اصلا پاره نشده سالم سالم. و مشابه این جمله نزد آشنایان که دکتر لواشک سینی بزرگ را سالم و یک دست جدا می سازد مدعی ام آدمی نیستم که تحت تاثیر تعریف و تمجید دیگران قرار گیرم اما از آن به بعد سالم و یکدست جدا ساختن لواشک برایم خیلی مهم شد هر چه سخت
تزیین لیوان شربت و آبمیوه در فصل تابستان
برای تزیین کردن لیوان شربت ایده های مختلفی وجود دارد، یکی از این روش ها استفاده از میوه یا برش های کوچکی از هر میوه است. به طور مثال برای تزیین شربت آلبالو می توانید از میوه آلبالو با دم استفاده کنید و یا برای تزیین کردن شیر موز می توانید از برش های موز استفاده کنیدف همچنین می توانید از ترکیب چند میوه یا سبزی استفاده کنید، مثلا برای تزیین کردن موهیتو خیار و نعناع از خیارهای تزیین شده و برگ های نعناع
"این مغز است که دنیا را اینچنین پیچیده نشان میدهد. ما در حقیقت در حال نظاره دنیایِ مغزِ خود هستیم که در طولِ ابعادِ زمانی اینچنین ساخته شده است."
شعله های سوزان خورشید صورتش رو می سوزوند، درد از نوک انگشتای دستش شروع میشد و تو تمام بدنش پخش میشد، لباسش با تمام نازکی بازهم اذیت میکرد. 
شاخه ای را پایین کشید، صدای درخت درآمد، برگ ها را لمس کرد تا دستش به آن یاقوت قرمز رنگش برسد. با نوک انگشت جدایش کرد و به صدای افتادنش روی پارچه گوش داد. 
اینطور م
امروز خوب بود خودش آخر شب من راضی بودم ولی تماس تصویری خانوادگی با داداش و دیدنش بعد بیست روز بهترش کردولی آخرشب که بعد خیلی وقت مامان رو مثل قدیما بغل کردم و به نفساش گوش دادم خیلی بهتر شد.+بابا هم اومد داداش رو دید و باهاش احوال پرسی کرد و رفت اونطرف وایساد.چشاش دلتنگیشو داد میزد++امروز مث مزه آلبالو خوب و دوسداشتنی بود
انگیزه‌های اقتصادیم خیلی بالا رفته و با اینکه قبلاً هم میدونستم ولی الآن واقعاً خودم دارم درک میکنم که وقتی میگن پول یک انگیزه قوی برای اجرای دلسوزانه‌ترِ یک کاره، یعنی چی!
البته در هر حال خوشحال و شاکرم که تو این پروژه هستم ولی خب دیگه حوصله ندارم برای خوب پیش رفتنش با آقای دکتر چک و چونه بزنم! تا می‌بینم یه ذره مقاومت میکنه میگم باشه هرچی شما بگین! :/ اصلاً بیشتر میخوام تموم بشه بره راحت بشم.
و از اینکه همون اوایل، برای ادامه راه پیشنهاد و
پک های پذیرایی مراسم دفاع پایان نامه
پک های پذیرایی مراسم دفاع پایان نامه ایپک یکی از خاص ترین پک های ما محسوب می شود .
شما می توانید در همایش ها ، سمینار ها و جلسات دفاع پایان نامه بسته های پذیرایی ایپک را سفارش دهید .
طبعا برگزاری چنین مراسماتی برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
ممکن است شما زمان کافی جهت تدارک مراسمات خود را نداشته باشید .
این مسئله تا حدودی شما را نگران کرده و استرس به شما وارد می کند .
ایپک با بسته های پذیرایی آماده تما
توضیحات بیشتر هسته گیر البالو
یک دستگاه جدید را به شما معرفی میکنیم که برای هر آشپزخانه ای لازم است هسته گیر آلبالو بوژان 5 تایی بدون دخالت دست در کمترین زمان یک کیلو آلبالو را در 10 دقیقه هسته گیری کنید به همین راحتی از همه شهرها میتوانید این دستگاه هسته گیر البالوی اصل را سفارش دهید تهران اصفهان شیراز تبریز مشهد و سایر شهرها و روستاهی کشور عزیزمان ایران سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید این دستگاه کیفیت بالایی دارد به راحتی هسته های آلبال
۱. کتاب بچه های عجیب و غریب یتیم خانه خانم پرگرین ۲ رو شروع کردم [آخر کتاب اولش نوشته بود همه اون عکسا که تو کتابه واقعیه و از کلکسیون دارا جمع کردن فق بضیاشو یکم ادیت کردن .. این خیـــــلی جذاب بود برام که واقعا همچی آدمایی ممکنه باشن]
۲. آلبالو یخ زده + پف فیل خونگی + آش رشته داغ و پر کشک
۳. Clash of clans + قفس رامونو پر پشمک کردم رفته خودشو توش غرق کرده
بار قبل که آهنگ جدیدی از مرحوم مرتضی پاشایی منتشر شد، یادمه همون روزها مشغول تمیز کردن شیشه ترشیهای یخچال دومیِ مامان بودم. (یخچالی که اختیارش دو سالی دست بابا بود و مرباهایی که میپخت و ترشیهایی که مینداخت رو جا داده توش). مرباهای بابا رو اصلا دوست ندارم. وانیلشو خیلی زیاد میزنه. کلا ترکیبش متناسب نیست. توی بالا پایین کردن شیشه ها، یه شیشه مربای آلبالو پیدا کردم، تاریخ برچسب روش نوشته شده بود: 93/4/2. تاریخ یک سال قبل از فوت مامانه. مثل خر تیتاپ د
 
طرز تهیه فالوده شیرازی
فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.
  
 
ادامه مطلب
تهیۀ شربت آلبالو در تابستان بین ایرانی‌ها متداول است و اکثر خانواده‌ها آن را به صورت خانگی درست می‌کنند.



با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار انواع شربت و آب‌میوه حسابی داغ می‌شود. آلبالو یکی از محبوب‌ترین میوه‌های این فصل است و برای خیلی از افراد، تابستان یادآور مربا و شربت آلبالو است. اگر شربت آلبالو را با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ آن سرخ تند و مزه‌اش قدری ترش می‌شود. اما اگر با آلبالوی رسیده درست کنیم، ر
دیروز روز طولانی و عجیب ‌و قشنگی بود. از پاسپورت و گواهی اشتغال به تحصیل تا دفتر اسناد رسمی قدیمی با آشنای دور. از گواهینامه تا ناهار رنگین و بی‌نمک. از بیهوشی چند ساعته‌ی بی‌اختیار تا به موقع نرسیدن و عوض کردن سینما. از سرخپوست تا قصر شیرین. از نون خرمایی تا ساندویچ کالباس و از سینمای خالی خالی تا خانه کنتاکی خالی خالی و ایستگاه‌های چای خالی خالی. از لیمو و آلبالو و ساده تا بهارنارنج و به‌لیمو و هل. از اتوکد تا کشتی‌سازی و از فاطمه تا متیو
دو ساعت اناتومی و دوساعت فناوری اطلاعات. تو راه برگشت با پیشی خوابگاه برا اولین بار عکس گرفتم!با وجود خستگی و خواب‌آلودگی زیاد رفتم لباس هامو شستم(خ کار سختیه برام) و حمام رفتم، تا اومدم بخوابم هم اتاقیام رسیدن و نزاشتن و چای خوردیم و تا اومدم بخوابم دوباره بچه ها گفتن ک بریم بیرون و نتیجه اش خرید عطر اف‌اف شد ک بوی خیار میده:)) و تقریبن ۵۰ هزار تمن چیز تررررش. تا رسیدیم خوابگاه وقت شام بود و دوباره جمع شدیم و شام خوردیم و حمله کردیم ب ترشی ها!
بابا تو چند مترمربع باغچه‌ی تو حیاط چند جور درخت کاشته.
امشب با هم یه نهال آلبالو کاشتیم. مراسم جالبی بود. اول باید گودال کند. اندازه‌ی ریشه‌ی نهال. بعد نهال رو از گلدونش جدا می‌کنی. میذاری تو گودال. خاک می‌ریزی و آب میدی که خاک جدید به قدیم وصل شه. تو همه‌ی این مراحلم باید بگی: "بسم‌الله" یا حداقل بابا اینطوری می‌گه. که درخته بگیره.
 
+ کاش زودتر آینده بیاد. بگذره این روزا. خدایا اندکی نسیان به من بده. اندکی بی‌حسی.
++ مونگه، حیدو (سین فرستاد گ
فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.
 مواد لازم برای فالوده شیرازی
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
رشته فالوده 100 گرم

ادامه مطلب
اگر برات سواله که هر بار باید لوکیشن بدم؟ و لازمه بگم که آره، نشستم روی و نه پشت میزی که چسبوندیش به دیوار تا که راحت تر بشینی و تکیه بدی، معشوق ِ جان به بهار آغشته ی محسن نامجو گوش میدی و دهنت مزه ی لواشک تلخ و ترش ل سیب جنگلیای مامان رو داره!
تا قبل خواب خوب پیش رفتی و حالا داری گند میزنی به وقتت:)) هی پاز میکنی تایمر رو و کارای متفرقه میکنی، تازه، این روزا همه ش گشنته:))
بکذریم، باید تصمیم بگیری که یک دوره کافیه یا که دو تارو باید برسونی؟ آخه ترج
سلامسرکار بدلیل حقوق کم دیگه نمیرم
کارم شده پخش یه سری لواشک و آلوچه
وضع مالی عجیب دغدغه ام شده و نمیدونم چیکارکنم
بین دوراهی مهاجرت به تهران و یا ماندن در رفسنجان مانده ام
کاش توی زمین و زندگیمون گاهی یه کلیدهایی داشتیم که میتونستیم با فشار دادنشون از گزینه کمک استفاده کنیم و راه درست و غلط رو تشخیص بدیم
امروز نمیدونم چرا حال غریبی داشتم
بااینکه کنار خانوادم بودم و امروز حتی محمدرضا دوستمم دیدم باز حالم یه جوری بود
انگار کنارشونم ولی دل ت
هسته گیر آلبالو بوژان5 تایی
 
جنس بدنه و دسته از پلاستیک است ساخت کشور ایران میباشد هسته گیر همزمان پنج آلبالو و
 دارای محفظه تخلیه هسته است از جنس بادوام و کاربرد آسان هم اکنون میتوانید این محصول را
 سفارش دهید
این هسته گیر برای هر اشپزخانه ای لازم است در کمترین زمان هسته آلبالوها را جدا کنید و از
 درست کردن مربا لذت ببرید
هسته گیر آلبالو بوژان، محصولی با طراحی نوین و در عین حال بسیار کاربردی است . ابتدایی ترین ویژگی این دستگاه ، عملکرد ، بد
دستگاه بسته بندی خمیربازی ، دستگاه بسته بندی خمیر بازی خمیر فوندانت ، دستگاه بسته بندی تنباکو ، دستگاه بسته بندی لواشک پذیرایی ، دستگاه بسته بندی گل رس بهداشتی از پر فروش ترین ماشین آلات بسته بندی صنایع ماشین سازی مسائلی می باشند طرز عملکرد این دستگاه ها یکسان است و تفاوت اصلی آن ها در سرعت بسته بندی و ابعاد محصول می باشد.
لیست محصولات میوه خشک بهین خشکبار
سیب قرمز خشک با پوست
سیب قرمز خشک بدون پوست
پرتقال خشک
برگه آلو شابلون
برگه هلو ارگانیک
آلبالو خشک
در فرآوری این میوه های خشک از مواد نگهدارنده و حتی سایر افزودنی های شیمیایی و شهد و .. استفاده نشده است!
سایر اطلاعات و ارتباط با بهین خشکبار
کانال تلگرامی  novinkalarooz@
مواد لازم برای تهیه تارت بادام و توت شکلاتی
ویفر شکلاتی
۲۴ عدد

کره
۵ قاشق غذا خوری

شکلات
۱۷۰ گرم

خامه
۱۱۵ گرم

رازبری
۳ سبد کوچک

مربای رازبری
۲ قاشق غذا خوری

عرق آلبالو
۲ قاشق چایخوری

بادام
به مقدار لازم


ادامه مطلب
فالوده شیرازی
فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.
مواد لازم برای فالوده شیرازی
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
رشته فالوده 100 گرم

ادامه مطلب
دیشب از دستش خیلی دلگیر شدم و بدون اینکه چیز دیگه ای بگم رفتم تو اتاق و هدفون رو تو گوشم گذاشتم. یه آهنگ... دو آهنگ... دیدم فایده نداره. رفتم سراغ عکس های گالریم که دو سه ساعت قبل از روی عکس های بچگیمون عکس گرفته بودم. نگاهشون میکردم و به این فکر کردم که واقعا کجا رو اشتباه کردم ولی به نتیجه نرسیدم. میدونید اگه وقتی دید ناراحت شدم و دارم میرم حتی یه جمله ی مسخره میگفت ناراحتیم میپرید و میرفت ولی نگفت.
شانس آهنگ افتاد رو آهنگی که... هیچی ،توضیحی ندار
مواد لازم برای تهیه تارت بادام و توت شکلاتی
ویفر شکلاتی
۲۴ عدد

کره
۵ قاشق غذا خوری

شکلات
۱۷۰ گرم

خامه
۱۱۵ گرم

رازبری
۳ سبد کوچک

مربای رازبری
۲ قاشق غذا خوری

عرق آلبالو
۲ قاشق چایخوری

بادام
به مقدار لازم


ادامه مطلب
نمی‌دانم بعد از چند سال، اما بعد از سال‌های طولانی بود که شیرین‌عسل خریدم. اولین گاز را که زدم خودم را از روی ذوق به سمت عقب پرت کردم و روی مبل ولو شدم. نمی‌دانم از طعم خود شیرین‌عسل بود یا از طعم خاطرات روزهای خوب و ساده‌تر. روزهایی که دلار 16 هزار تومان نبود. روزهایی که به خاطر ویروس کرونا قرنطینه نشده بودیم. روزهایی که حتی نمی‌دانستم مهاجرت چیست. از کثافتِ سیاست چیزی نمی‌دانستم. روزهایی که میگرن نداشتم. قرص ضد افسردگی نمی‌خوردم. روزها
"سکوت را بر هم مزن.
نتیجه فریادها، 
پژواکی ست که نهایتا به خودت برمیگردد.
در سکوت اما،
قادر به شنیدن اسرار خواهی بود."
امروز توی باغ یه بچه گربه خیلی کوچولو پیدا کرده بودیم که فکر نکنم بیشتر از چند روز سن داشت چون گوشت نمی خورد ولی وقتی یه پاکت کوچیک شیر رو دم دهنش گذاشتم خیلی خوشحال شد و همه ش رو خورد. کلی به سرو گوشش دست کشیدم و وقتی کار می کردم همش بین پاهام با هر چیزی که اطرافش بود بازی می کرد. دوست داشتم با خودم بیارمش خونه ولی خب هم اجازه آور
مامان و بابا تمام این سالا یه کاری کردن که وقتی نیستن,برادرام مث قحطی زده ها شروع میکنن به پختن غذاهای جدید و خلاقانه و چرب و پرادویه تا عقده ی تمام غذاهای رژیمی و بی مزه ی بیمارستانی و هویجی این سالهای مامانو دربیارن.
اون یکی که با خروج مامان 20 کیلو کالباس و سوسیس تو یخچال پر میکنه و روزی 20 وعده,صبح و شب و کله سحر و بوق سگ بوی روغن راه می اندازه تا عقده هاشو وا کنه...
من؟ هنوزم که هنوزه جلو مغازه ها وایمیسم و جبران تمام اردوهایی که بچه ها چیس و پف
1. دارم سعی میکنم فریاد های شادی داداشم مبنی بر اینکه فردا بخاطر الودگی تعطیلن نشنوم و تظاهر کنم چقد برام مهم نیست و خوششششحااااااللمممممم که قراره فردا تا بوق سگ درس بخونم :'| زیبا نیست؟
2. آقا اگه موهاتون فره تو تاریکی راه نرید. چون ممکنه یه بدبختی بیخبر وارد شه و یه کُپه پشم ببینه تو تاریکی پشماش بریزه :| باشه؟ قول بدین به عمو :||
3. بازم امروز در مدرسه جیغ "یا بذارید برم خونمون یا میرم با آقامون برمیگردم" سر دادندی و چایی خوردندی و دهان ری ری را ص
باغ ویلا ۱۰۰۰ متر شهریار آب برق گاز تلفن ۱۰۰ متر سرایداری بسیار شیک در بهترین منظقه شهریار با سند شش دانگ جهت خرید و مشاوره رایگان تماس بگیرید .
شهریار کجاست ؟
شهرستان شهریار، واقع در غرب استان تهران ، مرکز آن شهریار که قبلاً علیشاه عوض گفته می‌شد . این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۷۴۴٬۲۱۰ نفر دوازدهمین شهرستان پرجمعیت ایران محسوب می‌شود.
این شهرستان به نگین سرسبز غرب تهران یا عروس استان تهران مشهور است که در آن انواع میوه‌ها کشت می‌شود، از
هوالرئوف الرحیم
امروز سالگرد شمسی بله برونمون بود. قمریش میشه عید فطر.
صبح زود پاشده بود رفته بود برام گل و کادو خریده بود.
کلی کیف کردم.
 
بعد هم کلی خرید تره باری کرد و بیشتر سخت هاش رو خودش انجام داد ولی باز کلی کار برای من تراشید. اونم تو روزی که اصلا حوصله نداشتم.
مربا آلبالو پختم. لوبیا سرخ کردم و آش دوغ پختم و یه عالمه بشور و بردار میوه و وسایل.
 
 
 
 
 
چند دسته از مصرف کنندگان هستند که خرید زرشک کوهی دارند.
 
خرید زرشک کوهی  جهت آبگیری
خرید زرشک کوهی جهت مصارف دارویی و صنعتی
خرید زرشک کوهی جهت بیماران قلبی و عروقی 
خرید زرشک کوهی جهت تهیه غذاهایی مانند آش زرک
خرید زرشک کوهی تهیه مربای زرشک و لواشک زرشک 
زمان چیدن زرشک کوهی از اواخر شهریور ماه تا آبان ماه است.  زرشک کوهی خودرو می باشد و توسط بومی های مناطق بجنورد، بیرجند، سمنان و شاهرود ، فیروز کوه ، نواحی شمال کشور همچون الموت جمع آوری می ش
بلاخره تونستم خاله عیال رو دعوت کنم
خاله عیال خیلی خیلی مهربونه و یک دوستی عمیق بین ما جاریست .
خاله دو تا دختر داره که یکیشون همسن من هست نرگس با دختر کوچولوش یاس و نسترن که چند سالی کوچکتر است و چندسالی مزدوج.
البته خاله دوتا پسر هم داره که از من بزرگترن و مجرددد که مسافرت بودند.
این دفعه برعکس قبل غذاهام فوق العاده شد
کیک هویج....سالاد اندونزیایی.‌‌مرغ زعفرانی...شوید پلو....زرشک پلو ...سوپ جو
بی اغراق از هر غذایی که تناول می کردند کلی تعریف هم م
آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن، به‌عنوان یک غذای فصلی شناخته می‌شود.



یکی از غذاهای اصیل ایرانی که مختص فصل تابستان است، آلبالو پلو است. البته امروزه با فریز کردن و نگهداری آلبالو، در تمام ایام سال می‌توان این غذا را آماده کرد. اصالت این غذای خوش‌مزه که همراه با گوشت قلقلی تهیه می‎شود، به شهر شیراز برمی‎گردد.
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
برنج: ۴ پیمانه
شکر: ۲۰۰ گرم
آلبالو: ۵۰۰ گرم
روغن مای
با سلام 
یک پذیرایی خاص برای شما عروس داماد های خاص ما که پذیرایی شربت هستش با طمع های (پرتقال / آلبالو / موهیتو / آناناس و عرق کاسنی )
میتونید این آیتم را برای میهمانان عزیزتان داشته باشید ومراسم خوش طمع و لذت بخش و خاظر انگیز را به خاطرشان بسپارید
برای مشاوره با شماره 091724242173 تماس حاصل نمایید
 
فصل داغ تابستان، یکی از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شیرازی خانگی است. فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.
 
مواد لازم
۲۵۰ گرم نشاسته
۲ لیوان آب
یک‌سوم لیوان گلاب
آبلیمو به میزان لازم

ادامه مطلب
 
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است  
مادر، سفره ی ساده ی ناهار را چید و پسرش را صدا زد: پسرم! بیا ناهارت را بخور.- باشد مامان، این آخری را هم که حل کنم، آمده ام.مادر، دست به غذا نمی برد. در لیوان ها آب ریخت. بعد از چند دقیقه، پسر آمد و نشست. چشمش به دیگ غذا افتاد که تنها برنج بود و کشمش. حرصش گرفت. مادر، معنی نگاه غیض آلود پسر را فهمید، اما به روی خود نیاورد. سپس، بشقاب غذای پسر را داد دست او:- بیا عزیزم.پسر آن را گرفت ولی چیزی نگفت؛ فقط چند ثانیه به سادگی آن خیره شد: نه ماستی، نه خورشتی، ت
این روستا در دهستان رجایی دشت و 37 کیلومتری شهر رازمیان قرار دارد.تعداد
خانوار دائمی و فصلی روستا تقریبا 24 نفر جمعیت دائمی و تقریبا 68 نفر
جمعیت فصلی روستا می باشد.
زبان و گویش اهالی روستا فارسی بوده و عمده محصول کشاورزی آنها گیلاس و آلبالو و گردو و بادام و فندوق و انگور می باشد.
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است 
آدم یک‌وقت
به خودش می‌آید و می‌بیند همان‌طور که مشغول کتاب خواندن است یا دارد برگۀ
شاگردهایش را صحیح می‌کند یا آن‌وقت که نشسته به برنامه‌ریزی کردنِ کارهای عقب
مانده، دلش برای کسی تنگ است که تا همین چند ساعت پیش خانه با عطرش آمیخته بود و
داشت با همان لیوان همیشگی چای می‌نوشید و نانِ گرم آغشته به مربای آلبالو در دهان
می‌گذاشت. دلتنگیِ عمیقی که اگر امیدِ بازگشتن و باز دیدن و باز به آغوش کشیدنت نبود،
بی‌شک به ذره‌ذره مردن و آهسته پژمردن م
 
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برن
اهنگ "نباشی"محسن یگانه که میشنوم...
یاد بعد ازظهرای توی دبیرستان با بچه ها...
یاد چهارم دبیرستان و آش رشته مامان پزی که هر هفته یکی از بچه ها مسئول آوردنش بود ...
و زیر درخت آلبالو روی چمنای زرد و سبز حیاط مدرسه و هوای یخ پاییز میخوردیمش...
یاد همخوانی های ساعت ۲ به بعد که همه بچه ها میرفتن و ما که کنکوری بودیم تا ۴ میموندیم ...
یاد کتابایی که از سر خستگی پرت میکردیم هوا....
یاد غذای خوشمزه و عاااالی سلف مدرسه ...
و مسئول سلف بامعرفتی که میشناختمون و واس
با صدای هلکوپتر بیدار شدم که یکم بعد تو اخبار متوجه شدم به سمت پلدختر می رفته. خب... از این کمک ها خیلی خوشحالم و از شنیدن خبر سلامتی دوستم بیشتر. نزدیک ظهر هم که از خونه زدیم بیرون، راستش اصلن دلم نمی خواست برم، همون آدمای تکراری همون مکان همیشگی و همون کارهای هر سال سیزده بدر... اما امسال سعی کردم یکم تنوع بدم و کلی کرم ریختم و بازی کردیم و خندیدیم. اول که قرار بود بریم پیش خونواده عمم، خونواده ای شلوغ و پر جمعیت که سالهای پیش قبل از خود ما توی ب
یک عالمه لباس تو کمدند که 
که جایی برای پوشیدن ندارن :( 
امشب بعد آلبالو چیدن رفتم دوش گرفتم(کل حمام و روشویی و سطل فرنگی و سرحموم و... را هم هزار بار دوش گرفتوندم :/) 
بعد اومدم یه لباس خوشگل آبی و (سفید؟) آستر دار حریر پوشیدم 
اول خوب بود اما کم کم که خنکی تتم از بین رفت گرم شد 
و گرم شد 
و رفتم سرویس! و شررررررشر عرق ریختم! 
و خوب 
عوضش کردم و یه لباس نخی ساده پوشیدم 
آره یه لباس نخی ساده 
اکثر لباس نخی هام از همین زشتها هستن 
فقط اینی که الان پوشی
می گفتی عشق های این زمانه بوی خامه می دهند.
همان خامه ی سفید و هلالی روی فنجان قهوه که
با یک هم زدنِ قاشق متلاشی می شود. من آن قدر به خامه ی روی قهوه زل زده ام که
چشمانِ بی فروغم در رسوباتِ این دلهره ها
همانند سیروپِ آلبالو ته نشین شده اند.ذهنم شبیه قصرِ دراکولا شده است.
اگر  برن استوکر  آن را می دید بار دیگر داستان جدیدی
از  دراکولا  می نوشت.می خواهم چیزی بگویم؛ امّا حرف ها مُدام توی دهانم می خشکند.
شبیه ماهی دهان پرور که نوزادشان را در دهانشان
آلبالو پلو از غذاهای اصیل ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود.
آلبالو پلو غذایی خوش‌طعم و ملس است که هم با مرغ و هم با گوشت قلقلی درست می‌شود. با اینکه آلبالو مخصوص فصل تابستان است؛ ولی با فریزری کردن آن، می‌توان در تمام ایام سال این غذای خوشمزه را طبخ کرد. طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه آلبالو پلو :
برنج: ۴ پیمانه
شکر: ۲۵۰ گرم
آلبالو: ۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو
۱- میرم فن ساین بی تی اس و بایسمو بغل می کنم...
۲- میرم تک تک رفیقای بیانم رو پیدا می کنم...عشق جانم که جای خود داره:) ایشون رو پیدا کنم انقدر بوسش می کنم که ذوب شه... ^^ دختر خوشگلمking army رو پیدا می کنم و باهاش کلییی حرف می زنم ❤
۳- میرم پیش تمااام کسایی که اذیتم کردن و ازشون بدم میاد و همه ی احساسمو نسبت بهشون میگم...خسته شدم انقدر تظاهر کردم هیچ حسی بهشون ندارم. ازشون متنفررررممممم
۴- میرم پیش مامان بزرگم اعتراف می کنم کلید کمدی که توش شکلات قایم می ک
دستور پخت شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها