نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه ی خانگی نان تافتون

آماده سازی : 180 دقیقه پخت : 10 دقیقه  
طرز تهیه نان تافتون :این نان تافتون را بدون هیچ امکاناتی درست کردم با اینحال خیلی نرم و لطیف شد. زرد چوبه آن هم زیاد شده است.
پودر خمیر ترش، شکر، شیر ولرم را با هم مخلوط کرده روی آن را می پوشانیم ١٠ دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم، تا پف کند.
آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، زرد چوبه را مخلوط کرده از الک رد کرده خمیر ترش روی آن کاملا کف کرده و آماده هست ، اگر این حالت را ندهد بعد از استراحت ، نشان می دهد که بیش از حد ما
آماده سازی : 180 دقیقهپخت : 10 دقیقه
طرز تهیه نان تافتون :این نان تافتون را بدون هیچ امکاناتی درست کردم با اینحال خیلی نرم و لطیف شد. زرد چوبه آن هم زیاد شده است.
پودر خمیر ترش، شکر، شیر ولرم را با هم مخلوط کرده روی آن را می پوشانیم ١٠ دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم، تا پف کند.
 
ادامه مطلب
آماده سازی : 180 دقیقه پخت : 10 دقیقه  
طرز تهیه نان تافتون :این نان تافتون را بدون هیچ امکاناتی درست کردم با اینحال خیلی نرم و لطیف شد. زرد چوبه آن هم زیاد شده است.
پودر خمیر ترش، شکر، شیر ولرم را با هم مخلوط کرده روی آن را می پوشانیم ١٠ دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم، تا پف کند.
آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، زرد چوبه را مخلوط کرده از الک رد کرده خمیر ترش روی آن کاملا کف کرده و آماده هست ، اگر این حالت را ندهد بعد از استراحت ، نشان می دهد که بیش از حد ما
مواد لازم و روش پخت این نان چندان تفاوتی با نان تافتون ندارد. این نان نسبت به تافتون نازک تر کمی کوچکتر است.
منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.
مطالب مرتبط:


نانوایی های شهرستان گناباد

     

نان های محلی شهرستان گناباد



نان تابگی


نان سرموکی
نان تافتون طلایی سه نان مقدار 300 گرم 
قیمت محصول : 3200 تومان
برند : Cenan
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
 
معرفی برند سه نان
شرکت صنایع غذایی نامی نیک نهاد (سهامی خاص) تحت نام تجاری سه نان، با احداث کارخانه در شهرک صنعتی بهارستان در ۲۲ مهرماه ۱۳۸۷ به بهره برداری رسید. ماشین آلات این کارخانه از جدیدترین فناوری روز دنیا متعلق به شرکت Kaak هلند است و کاملاً مکانیزه، بدون دخالت دست، محصولات سالم، مرغوب با طعم و مزه مطبوع تولید می‌کند. سه نان
پیتزا معمولا در دسته فست فود‌ها یا غذاهای سریع قرار دارد. اما کمتر پیش می‌آید که این غذای به ظاهر سریع را بتوانیم زود و راحت آماده کنیم. درست کردن خمیر پیتزا، آماده کردن فر، تهیه مواد روی خمیر و ... گاهی زمانی بیش از درست کردن یک خورشت ایرانی به خودش اختصاص می‌دهد.
برای کوتاه کردن پروسه تولید پیتزا و خوردنش به عنوان یک غذای ساده برای شام اولین نکته‌ای که به ذهن خیلی‌ها می‌آید استفاده از ماکروفر است. اما این کار هم چندان ساده نیست. چون درست ک
که مثلا وقتی که خورشید همچنان زیر باد پنکه، خوابیده،
بعد از یک دیده بوسیِ شتابناک با خدا، همراه مامان و عمه مسیر گورستان، در پیش گیری.
یک ملس حالتی وجودت را بگیرد، هر قدم، سوزنی باشد و نگاهت را به دل آسمان تکه دوزی
کند و امان از لبخندهایی که نمیشود جمعشان کرد ... تو در یک بغل‎سکوت، پشت آن‌ها
راه بروی و آسمانی و لبخندی که هر لحظه بیشتر ریشه می‌دهد.

که مثلا به مادربزرگت سلام بدهی و سنگش را با آب
خنک بشویی و به وزوزهای بی‌ربطی که همیشه مانع انجا
سنگک نوعی نان است که روی بستری از سنگ ها (ریگ) در تنور مسطح طبخ می‌شود. (سنگک: سنگ + ک (ک تصغیر) است). سنگک نانی است که هم‌اکنون فقط در ایران است بنا براین می‌توان آن را نان ملی ایران نامید. نان سنگک در قدیم نان طبقه اشراف یا نظامیان بوده‌است و سنگکی‌ها نانوایی‌های فصلی بوده‌اند بیشتر در زمستان و ماه رمضان پخت می‌کرده‌اند و از نظر گستردگی هیچگاه به اندازه نان تنوری و نان تافتون (تفتو) همه جا و فراگیر در همه ایران نبوده‌است.

ادامه مطلب
مصرف نان به خصوص از نوع سنتی آن در بین مردم ایران رواج زیادی دارد ،اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می شود که در این روزگار انواع مختلفی از نان ها جدید و فانتزی با طعم های مختلف به بازار آمده که طیف های مختلف مردم را به خود جذب کرده و به سفر ما ایرانی ها اضافه شده است. نکته قابل توجه این است که نان به عنوان یک تأمین کننده انرژی می تواند بخش عمده انرژی روزانه فرد را تا مین کند.
با مصرف نان می شود نشاسته یا قندهای پیچیده که سوخت در دسترس هستند و بدن بر
گروه نان و غلاتاین گروه شامل انواع نان، برنج، ماکارونی، گندم و جو است.مواد مغذی مهم: انرژی، بعضی از انواع ویتامین های گروه ب، آهن و مقداری پروتئین.واحد اندازه گیری: هر واحد از این گروه برابر است با یک برش 300 گرمی از انواع نان (به اندازه یک کف دست از نان سنگک، بربری یا تافتون در مورد نان لواش چهار کف دست معادل 300 گرم است)، نصف لیوان ماکارونی یا برنج خام معادل یک لیوان از شکل پخته آن ها، نصف لیوان غلات خام معادل یک لیوان پخته غلات.مقدار مصرف: برای ا
مواد لازم: آرد، آب، نمک، مایه خمیر، کنجدف پیاز، سبزی معطر و زعفران.
طرز تهیه : ابتدا خیمر را آماده می کنیم و آن را به تکه تکه کرده و به اندازه  و وزن مورد نظر تقسیم می کنیم یا اصطلاحا خمی ر را چونه می کنیم. پس از از این کار به مدت 1 تا 2 ساعت چونه ها را در مکانی گرم قرار می دهیم تا اصطلاحاً وربیاید ( پف کند). در این فاصله که خمیر آماده می شود مواد روی نان را درست می کنیم.
کنجد، پیاز رنده شده، سبزی های معطر و زعفران را با یکد یگر مخلوط  می کنیم. برخی به س
نان یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه کرده است و تاریخچه آن به اواخر عصر حجر برمی‌گردد.
در تهیه نان معمولا از آرد گندم استفاده می‌کنند، چرا که میزان گلوتن آن بسیار زیاد است که همین امر سبب حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود؛ اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دو سر نیز در تهیه نان به کار گرفته می‌شود. تفاوت‌های چشمگیری در طرز تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در کشور ما علاوه بر نان‌های فانتزی و ماشینی که دستور تهیه آن‌ها ا
مدتی ساکن شاهرود بودم، و بین دانشگاه و خانه راه کوتاهی بود که باید پیاده می رفتم. نزدیک ترین راه برای رفتن به دانشگاه از مسیر بازار سرپوشیده طی می شد. بازار سرپوشیده، جایی هست مثل پاساژهای امروزی، ولی اختصاصی تر و اگر از قدیم حفظ شده باشد، وسیع تر هم هستند. طوری که در مسافت های طولانی مثلا یک وقت میبینی یک دالان یا یک خیابان، به عبارتی، همه یک جنس میفروشند، مثلا راسته کفاشی، فرش فروشی، زرگری و غیره داریم. هر شهر، و خصوصا شهرهای بزرگ یک بازار س
وااااای خدا 
این بار دعوا در کمتر از دو دقیقه از ورودم به خونه اتفاق افتاد! 
عجب خ ر ی هستی مامان 
اَح 
میگم این رنگ قشنگه؟ و گوشه لباس را از داخل پلاستیک نشون میدم 
میگه هوممم چی هست؟ 
در میارم 
یه شلوارک که مدل دامن شلواریه و تنگ نیست روشم پر از منگوله است 
میگم فقط در مورد قشنگیش الان نظر بده 
میگه اره قشنگه 
نه قشنگ نیست چیه این 
اینو نمیشه پوشید 
میگم نگران نباش مامان برای این خونه نیست و آروم میگم اینقدر عقلم میکشه این خونه جای این لباسه
 
مصرف غلات توسط انسان، در مراحل ابتدایی به صورت دانه بو داده شروع گردیده و سپس مراحل تکاملی خود را به شکل خمیر و نان مسطح و نازک طی نمود و امروزه در فرم نان حجیم و متخلخل نقش عمده ای را در تغذیه به عهده دارد. مراحل تهیه شامل خرد کردن دانه، اختلاط اندوسپرم نرم وریز شده با آب که در نهایت منجر به تولید خمیر و پخت آن بر روی آتش گردید. این اولین نان به شکل امروزی بود که اثر سیرکنندگی بیشتری نسبت به دانه خام داشت. امروزه وقتی سخن از 6000 سال تاریخ نان به
نشسته بودم توی هیات لم داده بودم به پشتی، مثل پیرمردهای هفتاد هشتاد ساله، مثل پیر غلام های هیات.
نشستن طولانی مدت بدون تکیه دادن سیستم بدنم را میریزد بهم.
آرام آرام در زمینه سینه میزدم که چشمم افتاد به پسر بچه کوچکی که در پناه پدرش سینه میزد‌.
عینک دایره ای به چشم داشت و با تعجب به آدم ها نگاه میکرد، مثل اولین مواجهه با این پدیده.
یک دفعه پرت شدم به سالهای دور، البته این دور من شاید با دور شما فرق داشته باشد.
دور من میشود اندازه سال اول دبستان،
آیا تخفیف مناسبی برای خرید مواد غذایی پیدا کرده‌اید و تمایل دارید تا مقدار زیادی از آنها بخرید و حالا به این فکر می‌کنید که فریز کردن مواد غذایی تا چه زمانی ممکن است؟
اصلا آیا چنین کاری شدنی است؟ بله! در حقیقت بسیاری از مواد غذایی که فکرش را نمی‌کنید هم می‌توان فریز کرد! همه ما می‌دانیم که گوشت، سبزیجات و بستنی را می‌توان به راحتی فریز کرد، اما خیلی از مواد غذایی دیگر نیز چنین قابلیتی دارند؛ غذاهایی که شما اغلب اضافه آنها را دور می‌ریزید
به سختی درس میخونم و از شرایط راضی نیستم.نمیتونم بین اینکه واقعا خوب نمیخونم یا خوب میخونم ولی ایده آل گرایی افراطی ناراضی نگهم میداره افتراقی قائل بشم...صبح ها اما ساعت پنج صبح و وسط تاریکی که هیچ ردی از سپیده نداره_سیاه سیاه_بیدار میشم،دست و صورت شسته و چای هل دار درست کرده میشینم پای کتاب که قبل از درمانگاه دو ساعتم را چوب خط بزنم.
درمانگاهم هنوز به نسبت روستاهای اطراف شلوغه...حداقل شنبه ها که اینطوره...اگر از مریض دیدنم بپرسید میگم همونطور
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
 
 
 
نان بخریم، اما کرونا را نه!
ایرانی ها معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان ایستاد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران، رعایت نکات زیر می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ از طریق نان جلوگیری کند:
- سعی کنید  تا حد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز،
پختن نان در خانه یکی از لذت‌بخش‌ترین کارها و البته راه حل خوبی برای روزهایی است که نمی‌توانیم از خانه بیرون برویم. اگر برای اولین بار می‌خواهید در خانه نان بپزید اصلا نگران نباشید؛ در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ، طرز تهیه نان خانگی در تابه را به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم در دستور پخت این نان تابه‌ای بسیار کم است و نیازی به فر یا لوازم آشپزخانه خاصی هم ندارد.
مواد لازم برای پخت نان تابه‌ای خانگی
آرد نانوایی یا آرد سفی
برای مبارزه با استرس راه‌های مفیدی وجود دارد که در سه مرحله پیش، حین و پس از آزمون اجرا می‌شود که با هم به مرور تعدادی از آنها می‌پردازیم:
۱- شمارش کنید
یک روش موثر برای برخورد با موقیعت های
استرس آور، شمارش تا عدد ۱۰ است.ایـن کار کمک می کند از لحاظ فکری و روانی
از آن لحظه استرس آور دور شده و ۱۰ ثـانـیه بشما وقت می دهد تا از آن شرایط
خود را رها کنید.فرض کنید این عمل، ریموت کنترل زندگی شما است. دکمه pause
را میزنید. وقتی تا عدد ۱۰ شمارش کـردید دو
با طرز تهیه املت لقمه ای در مجله دلتا همراه باشید.
املت لقمه ای یکی از انواع املت است که با نان پیتا درست می‌شود و نوعی فینگر فود به حساب می‌آید. طرز تهیه املت لقمه ای آسان است و به راحتی می‌توانید یک صبحانه خوشمزه و دلچسب آماده کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه املت لقمه ای با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
ژامبون گوشت 90 درصد: 450 گرم
تخم مرغ: 10عدد
کنسرو لوبیا: یک قوطی
فلفل دلمه ای: یک عدد
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
پنیر چدار: 300 گرم
نان پیتا
باقالی پلو از غذاهای قدیمی ایرانی است که در بیشتر مجالس و مهمانی های رسمی سرو می‌شود.
باقالی پلو یکی از پر طرفدار ترین غذاهای اصیل ایرانی و بهترین گزینه برای سرو در مجالس است. طرز تهیه باقالی پلو دشوار نیست، اما برای تهیه و پخت آن باید نکته‌ هایی را رعایت کرد تا مزه و طعم آن خوشمزه‌ تر و لذیرتر شود.
نکته اول :
در تهیه باقالی پلو از باقالی هایی استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و مدت طولانی در فریز نبودند. زیرا ماندن طولانی‌ مدت باقالی در
 
تغذیه سالم 
تغذیه سالم یعنی انتخاب غذاهای متنوع از گروه‌های غذایی مختلف. برای تغذیه سالم مجبور نیستید یک رژیم محدود و سخت داشته باشید. تغذیه سالم یعنی ایجاد تغییراتی، که بتوانید برای همیشه آنها را پیروی کنید.البته به این سادگی‌ها که گفتیم نیست! و دریافت مواد مغذی مورد نیاز آسان نیست. چون ممکن است در روز چندین بار تنقلات مورد علاقه‌تان را بخورید و از دیگر گروه‌های غذایی غافل شوید و یا شاید هنگام گرسنگی هر چه دم دستتان باشد بخورید و به کی
چلو کباب و همه چیز درباره کباب
نوشته شده در جولای 27, 2019توسط parstechonline
ما در این مقاله بر آنیم که شما را با چلو کباب و همه چیز درباره کباب بیشتر آشنا سازیم.
از طریق لینک های مربوطه با ما در ارتباط باشید (تجهیزات کار کرده رستوران، تجهیزات فست فود، خرید تجهیزات رستوران) جهت راه اندازی فست فود، راه اندازی رستورران و همچنین راه اندازی کافی شاپ.
چلو کباب و همه چیز درباره کباببوی کباب که بیاید، آدم حتی اگر سیر هم باشد، گرسنه‌اش می‌شود.
چلو کباب 
سلاااااااام سلااااااام سلاااااام سلااااام خوبید؟منم خوبم! جونم براتون بگه که دیروز ساعت نه و نیم اینجورا بود که بلند شدیم و بعد از اینکه صبونه خوردیم پیمان گفت جوجو بریم بیرون یه خرده زرشک بخریم ببرم برا مامان بهش بگم ایندفعه برامون زرشک پلو درست کنه(پیمان زرشک پلو خییییییییییلی دوست داره منم زرشک پلو بلد نیستم یه بار چند سال پیش درست کردم افتضاح شد و دیگه هم درست نکردم ) گفتم باشه اتفاقا منم می خوام یه خرده گندم بخرم سبزه بذارم یه عرق نعنا
سلاااااااام سلااااااااام سلااااااام سلااااااام خوبید؟منم خوبم!جونم براتون بگه که جمعه نزدیکای ظهر چایی رو ریختیم تو فلاکس و یه خرده هم میوه ورداشتیم با یه بسته چیپس و پفک و بیسکوییت که روز قبلش پیمان موقع برگشتن از تهران برام گرفته بود و می گفت برات جایزه گرفتم پریدیم تو گل پسر و رفتیم پارک نور،روی یکی از سکوهاش پیمان زیلو انداخت من نشستم و خودشم رفت یه ده متر اونورتر طبق معمول مشغول تمیز کردن ماشین شد منم یه خرده کتاب خوندم و یه مقدارم تو
به دلیل مشکلات اینترنت  امکان افزودن  لینک برای  این سفرنامه محیا نشد.
به زودی با رفع مشکلات لینک و نقشه  اضافه خواهد شد.
 
دیباچه
یک ماه پیش تر از نوشتن این پست یک روز در اواسط مهرماه به سرم زده بود که تعطیلات یک خط در میان آبان ماه را با قطار به وان و بعد از آنجا به آنکارا بروم  به رفیق شفیق سالهای دورم که دانشجوری دکتری در آنکاراست سری بزنم و بعد با قطار اکسپرس تا استانبول یا ازمیر بروم و دست آخر با پرواز به تهران برگردم.
 این وسط به جز
سلاااااام سلااااام سلااااام سلاااااام خوبید؟منم خوبم!جونم براتون بگه که شنبه یک ربع به هفت بیدار شدیم و آماده شدیم و هفت و نیم رفتیم پایین و سوار گل پسر شدیم و بیست دقیقه به هشت راه افتادیم سمت بیما.رستا.ن البر.ز برا انجام سی.تی.اس.کن من! هشت و یکی دو دقیقه بود که رسیدیم پیمان منو جلو ببما.رستا.ن پیاده کرد و خودش رفت جای پارک پیدا کنه منم رفتم تو و دفترچه مو گذاشتم تو نوبت پذیرش و وایستادم چند نفری جلوتر از من بودند یه زن تقریبا چهل،چهل و پنج سا

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمونه سوالات قارچ دکمه ای با جواب pdf